Platform Perdagangan

Dengan FXGiants anda boleh memuat turun dan menggunakan platform MetaTrader 4 yang terkemuka di industri secara percuma dan memastikan akses langsung anda kepada ciri dagangan terkini.
A blue circle with number 4 inside other three circular shapes depicting trading on the metatrader 4 platform

MetaTrader

MetaTrader 4, juga dikenali sebagai MT4, adalah platform dagangan dalam talian yang digunakan secara meluas oleh kedua-dua peniaga baru dan profesional. Dengan FXGiants MT4, anda boleh berdagang pasangan Forex dan Spot CFD dengan penempatan pesanan segera dan pelaksanaan yang lebih baik.

A blue shape divided into other three shapes inside a circle depicting trading with the personal multi-account manager

PMAM

FXGiants Perisian Pengurus Multi-Akaun Peribadi (PMAM) membolehkan anda menguruskan akaun MT4 secara serentak dan cekap semasa melaksanakan strategi dagangan yang berbeza; penyelesaian yang dipercayai untuk mereka yang berdagang dengan Pakar Penasihat (EAs). Menguruskan beberapa portfolio tidak pernah lebih mudah melalui platform PMAM bersepadu FXGiants

A blue circle with some smaller circles inside depicting the virtual private server hosting

Penyediaan VPS

FXGiants Penyedia Peribadi Maya Percuma (VPS) menggunakan penyambungan serat optik supaya anda dapat melaksanakan perdagangan segera secara berkesan. Dapatkan manfaat daripada kelajuan ultra-cepat 24/5, sesuai untuk perdagangan jarak jauh dan penggunaan konsisten Pakar Penasihat (EA).

Enam Sebab untuk berdagang dengan FxGiants

Kami pastikan anda disediakan semua alat yang diperlukan dan penyelesaian inovatif agar anda dapat meningkatkan potensi dagangan anda di pasaran.

Dengan kebebasan untuk meletakkan dagangan dalam 6 kelas aset yang berbeza, anda dapat mempelbagaikan portfolio anda dan mengikut strategi yang anda inginkan.

Kami berdedikasi untuk membuat pengalaman anda dengan kami, lebih lancar. Kami menawarkan anda pilihan Deposit & Pengeluaran hampir segera melalui pelbagai kaedah.

Kami berusaha untuk memastikan pelaksanaan yang cepat, dengan pelaksanaan perdagangan berkelajuan tinggi dan berkualiti. Dengan automasi penuh, kami memaksimumkan kecekapan dan keberkesanannya.

MetaTrader 4 adalah standard industri untuk dagangan dalam talian. Digabungkan dengan faedah yang kami tawarkan, peluang yang anda akan dapat, tidak dapat ditandingi.

Kami sentiasa di sini untuk membantu anda. Pasukan sokongan kami akan meningkatkan pengalaman anda dan akan membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan semasa berdagang dalam talian.

FXGiants menawarkan harga yang kompetitif dan pelaksanaan
pasaran yang cepat.

Mula berdagang dengan broker yang kuat hari ini.

Semua dagangan melibatkan risiko.
Terdapat kemungkinan anda kerugian semua modal.