FXGiants

Di FXGiants kami berusaha untuk menyediakan pelanggan kami dengan servis yang terbaik dalam perkhidmatan industri dengan menawarkan syarat-syarat perdagangan yang kompetitif dan sokongan yang terbaik semasa keseluruhan proses perdagangan. Mengutamakan keselamatan sebagai keprihatinan utama pelanggan, kami mencipta dokumentasi undang-undang yang lebih telus dan boleh diakses, yang akan berguna semasa pendaftaran. Di samping itu, anda sentiasa boleh menghubungi pasukan global kami jika anda memerlukan maklumat lanjut
A blue FXGiants logo depicting a financial broker service company

Kenapa kami

FXGiants komited untuk menyediakan perkhidmatan tertinggi dan menjadi destinasi sehenti untuk dagangan dalam talian. Kami berbangga dengan tahap pelaksanaan terkini , spread kompetitif, dan perkhidmatan dan sokongan sepanjang masa kami. Kami berusaha untuk membuat perjalanan perdagangan anda menjadi pengalaman yang menyeronokkan.

A blue circle with the FAQ icon depicting the frequently asked questions and answers

FAQ

Do you have any questions regarding your trading experience with us? Go through the most frequently asked questions we gathered along with answers to support you at any time.

A blue circle with an envelope and a screen showing how you can contact the customer support

Hubungi Kami

Berhubung dengan pasukan sokongan khusus kami, yang tersedia untuk menjawab soalan anda 24/5. Isikan borang untuk dihubungi dan pasukan berbilang bahasa kami akan kembali dengan jawapan yang paling cepat.

A blue circle with a document inside depicting the legal documents

Dokumentasi Perundangan

Temui dokumentasi undang-undang kami untuk membiasakan diri dengan terma dan syarat yang akan mengawal perhubungan anda dengan kami apabila anda membuka akaun dengan FXGiants.

Enam Sebab untuk berdagang dengan FxGiants

Kami pastikan anda disediakan semua alat yang diperlukan dan penyelesaian inovatif agar anda dapat meningkatkan potensi dagangan anda di pasaran.

Dengan kebebasan untuk meletakkan dagangan dalam 6 kelas aset yang berbeza, anda dapat mempelbagaikan portfolio anda dan mengikut strategi yang anda inginkan.

Kami berdedikasi untuk membuat pengalaman anda dengan kami, lebih lancar. Kami menawarkan anda pilihan Deposit & Pengeluaran hampir segera melalui pelbagai kaedah.

Kami berusaha untuk memastikan pelaksanaan yang cepat, dengan pelaksanaan perdagangan berkelajuan tinggi dan berkualiti. Dengan automasi penuh, kami memaksimumkan kecekapan dan keberkesanannya.

MetaTrader 4 adalah standard industri untuk dagangan dalam talian. Digabungkan dengan faedah yang kami tawarkan, peluang yang anda akan dapat, tidak dapat ditandingi.

Kami sentiasa di sini untuk membantu anda. Pasukan sokongan kami akan meningkatkan pengalaman anda dan akan membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan semasa berdagang dalam talian.

FXGiants menawarkan harga yang kompetitif dan pelaksanaan
pasaran yang cepat.

Mula berdagang dengan broker yang kuat hari ini.

Semua dagangan melibatkan risiko.
Terdapat kemungkinan anda kerugian semua modal.